COVID-19: Si është gjendja në spitalet tona? (Video)


925 të konfirmuar me Covid, 812 me oksigjeno-terapi, 8 në respiratorë

925 pacientë të konfirmuar me Covid-19 janë duke u trajtuar në klinikat Covid dhe spitalet e përgjithshme, 812 prej të cilëve janë me oksigjeno-terapi. Situatë e rënduar me Covid-19 është edhe në komunën e Pejës dhe atë të Gjakovës. (Teksti-kamera: Arlinda Hoxha)/21Media

Back to top button