Nënshkruhet marrëveshja e bashkëpunimit juridik ndërkombëtar (Video)

Ministri i Drejtësisë i Maqedonisë së Veriut në Kosovë
Ministrja e Drejtësisë e Kosovës Albulena Haxhiu dhe homologu i saj nga Maqedonia e Veriut, Bojan Mariçiq, nënshkruan sot marrëveshjen e bashkëpunimit në fushën e ndihmës juridike në çështjet civile. Kjo marrëveshje i liron qytetarët që paraqiten si palë në procedurë gjyqësore në territorin e shtetit tjetër nga pagesa e taksave dhe shpenzimeve gjyqësore./21Media

Back to top button