147 raste të reja dhe 197 të shëruar

147 raste të reja dhe 197 të shëruar

Tetë të vdekur nga koronavirusi në Kosovë brenda 24 orëve. U identifikuan edhe 147 raste të reja të infektimeve.-Zyrtarët shëndetësorë pohojnë se në rrethanat e tanishme nuk mund të ketë zbutje të masave kufizuese. Njëherësh, zotohen se Kosova është e gatshme të ballafaqohet me valën e dytë të pandemisë Covid-19. (Teksti- Kujtesa BAJRAMI-FANA, kamera- Lulzim FANA)./21Media