Oruqi: Kemi dezinfektuar hapësirat dhe është përpiluar orari i ri.-Vllasaliu: Kemi caktuar mësimdhënës që do të japin ndihmën e parë

Oruqi: Kemi dezinfektuar hapësirat dhe është përpiluar orari i ri.-Vllasaliu: Kemi caktuar mësimdhënës që do të japin ndihmën e parë

Pas vendimit që viti shkollor të fillojë më 14 shtator në mënyrë që të krijohen kushte më të sigurta në këto rrethana pandemie, shkollat në kryeqytet tashmë janë përgatitur për proces mwsimor sipas udhëzuesve të Ministrisë së Arsimit./21Media