Kolaj: Situata paraqitet e qetë.-Loci: Kemi vërejtur një përmirësim të theksuar.-Zogu: Inspektorati i Shëndetësisë po vazhdon inspektimet

Kolaj: Situata paraqitet e qetë.-Loci: Kemi vërejtur një përmirësim të theksuar.-Zogu: Inspektorati i Shëndetësisë po vazhdon inspektimet

Tre  të vdekur, 76 të infektuar dhe 165 të shëruar është bilanci  me Covid 19 në 24 orët e  fundit në vendin tonë. Në QKUK dhe në Spitale rajonale po mjekohen 180 pacientë me koronavirus.(Teksti-Valmira HOTI, kamera-Gzim ARIFI)./21Media