Danush Ademi paralajmëron bojkotimin e Kuvendit

1 min read

 

Danush Ademi nga Partia Demokratike  e Ashkalinjëve të Kosovës, në emisionin Click në RTV21  ka paralajmëruar se  do ta bojkotojnë Kuvendin.

“Nëse kjo e drejtë na shkilet ne debutetët të cilët jemi jashta atyre numrave që duhet t’i kemi 6 a 5 të tjerë ne nuk do të jemi pjesë e Qeverisë së Kosovës. “, ka thënë Ademi.

Po ashtu ai i ka quajtur vota artificiale votat që serbët kanë dhënë për komunitetet tjera, dhe ka bërë thirrje që të mos pranohen këto vota./21Media