Dashuri e kreativitet në ëmbëlsirat e fundvitit

Veç dekorimit të bredhit dhe të ambientit me stoli të ndryshme për festat e fundvitit rëndësi e shtuar i kushtohet edhe ushqimit.
Pjesë e rëndësishme e tyre janë ëmbëlsirat të cilat i preferojnë të gjithë por padyshim se më shumti pëlqehen nga fëmijët.
Më poshtë mund t’i gjeni disa ëmbëlsira me forma të bukura./21Media 

Back to top button