Hoti: Orët shtesë dhe rrezikshmëria paguhet menjëherë për policinë.-Kollqaku: Mos të ndodhë ajo që askush nuk dëshiron, protestat

Hoti: Orët shtesë dhe rrezikshmëria paguhet menjëherë për policinë.-Kollqaku: Mos të ndodhë ajo që askush nuk dëshiron, protestat


Gjendja e policisë ka ngjallur debat mes opozitës dhe kryeministrit Avdullah Hoti në seancëe sotme. te Kuvendit te Kosoves.
Kryeministri Hoti deklaroi se orët shtesë dhe shtesa për rrezikshmërinë për policët do të paguhen me pagën e shtatorit. Kurse, shujta do të paguhet gjatë tetorit, eventualisht në nëntor, për të gjithë policët të cilëve iu kërkohet të qëndrojnë nga 12 orë në punë./21Media