​Dokumentet e dorëzuara në OVL të UÇK janë të Gjykatës Speciale

​Dokumentet e dorëzuara në OVL të UÇK janë të Gjykatës Speciale

Hetues të Gjykatës Speciale mëngjesin e sotëm shkuan në zyrat e Organizatës së Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, për të marrë dosjet që drejtuesit e kësaj organizate i pranuan dje, dhe të cilat tashmë janë konfirmuar se janë dokumente origjinale të Gjykatës Speciale. Në lidhje me këtë, ndjekim deklaratat e kryetarit të Organizatës së Veteranëve të Luftës së Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Hysni Gucati dhe avokatit Tomë Gashi./21Media