Debat i nxehtë në Kuvend: Projektligji për paga “kaloi”…

Ishin 63 deputet që votuan për, një apstenim dhe asnjë kundër.

Pas një debati disa orësh, Kuvendi i Kosovës miratoi edhe projektligjin për pagat në sektorin publik.

Ishin 63 deputet që votuan për, një apstenim dhe asnjë kundër.

E votimi i 77 amandamenteve sa edhe ka ky projektligj, u përcoll me disa komente, ku pati edhe tërheqje të disa amandameneteve.

Në seancën e sotme, Kuvendi i Kosovës ka miratuar edhe projektligjin për administratë shtetërore dhe agjenci të pavarura, dhe projektligjin për zyrtarët publik./21Media

 

Back to top button