Gratë ndërmarrëse Kosovë - Shqipëri diskutuan për rrugëtimin dhe rritjen e bizneseve të tyre

Gratë ndërmarrëse Kosovë – Shqipëri diskutuan për rrugëtimin dhe rritjen e bizneseve të tyre

Gruaja në këtë shekull është më ambicioze, më e qëndrueshme, më e ndërgjegjshme dhe i shtynë proceset shoqërore përpara. Kështu u tha në tryezën e  diskutimit me temën “Ku janë gratë”, organizuar nga Swiss kontakt, programi për Promovim të punësimit te sektorit privat në Kosovë./21Media