Debate ne Kuvend: Reciprociteti për targat dhe arkivat e UÇK

Kurti: Tabelat e përkohshme nuk janë dëshirë e jona dhe kjo nuk ka asnjë qëllim cenimin e lëvizjes së qytetarëve serbë në Kosovë
uvendi i Kosovës mbajti sot seancën e parë të sesionit vjeshtor. Kjo seancë u shoqërua me kritika dhe debate të ashpra sa i përket vendimit të Qeverisë për reciprocitet me Serbinë për targat dhe çështjen e hapjes së arkivave të UÇK-së. U votuan edhe disa projektligje./21Media
 
 

Back to top button