Debate për tërheqjen e kursimeve pensionale

Nisma për plotësim ndryshimin e Ligjit që mundëson tërheqjen e një shume të caktuar nga Trusti i kursimeve pensionale nuk kaloi në Komisionin për Buxhet. Kundër kësaj iniciative ishin deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje. Por ky projektligj,  në Kuvend do të shqyrtohet edhe pa aprovimin e komisionit përkatës parlamentar dhe të Qeverisë./21Media

Back to top button