Debate: Pse po shtrenjtohet energjia elektrike?


Njohës të fushës e analizojnë gjendjen e krijuar, qytetarët shprehin pakënaqësi

Po vazhdojnë reagimet ndaj paralajmërimit të shtrenjtimit të energjisë elektrike. Qytetarët po shprehin pakënaqësi.
Ndërsa, njohës të fushës nga këndvështrimet e tyre po e analizojnë gjendjen e krijuar, shkaqet dhe pasojat.(teksti&kamera: Shqipe Miftari)./21Media

Back to top button