Delawie: “Ushtria do të bëhet, por me ndryshime kushtetuese”

Dialogu Kosovë-Serbi nuk ishte ndër temat kryesore për të cilat u deklarua ambasadori i SHBA-ve Greg Delawie. Ai tha se shteti i tij dhe Kosova kanë një lidhje te posaçme. Në Forumin Fol Hapur Delawie paraqiti qëndrimin e administratës amerikane për sistemin e drejtësisë, luftën kundër korrupsionit dhe krijimin e ushtrisë së Kosovës. Delawie theksoi se ushtria do të bëhet , por me ndryshime kushtetuese./21Media/

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button