Veseli: Diplomacia të bëhet  promovuesi kryesor i mundësive ekonomike

Veseli: Diplomacia të bëhet  promovuesi kryesor i mundësive ekonomike

Ministria e Punëve të Jashtme, organizoi  konferenën  dy ditore me temë “Dilpomacia Ekonomike- Made In Kosova”. Në këtë konferencë u dikutua për mundësitë e  promovimit të produkteve  vendore në tregun e jashtëm. Me këtë rast kryretari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli tha ekonomia është bazamenti i shtetit dhe se diplomacia kosovare duhet të bëhet promovuesi kryesor i mundësive ekonomike të Kosovës./21Media