Demokracia në Veprim: Pse të mos mbahen zgjedhjet? (Video)


Masat duhet shtuar dhe respektuar për një proces të mirëfilltë zgjedhor

Rrjeti i organizatave joqeveritare “Demokracia në veprim” vlerëson se zgjedhjet duhet të mbahen në afatin e paracaktuar. Pas mbledhjes së mbajtur sot, Eugen Cakolli nga DnV-ja konisideron që mbajtja e zgjedhjeve në respektim të plotë të masave është zgjidhja e duhur./21Media

Back to top button