Deputetët kërkojnë plan kombëtar për përfaqësim jashtë vendit (Video)

1 min read

Mosnjohja e Kosovës nga pesë vende të Bashkimit Evropian paraqet rrezik për ombrellën e sigurisë së vet Bashkimit Evropian, u tha në mbledhjen e komisionit parlamentar për Punë të Jashtme dhe Diasporë, teksa u kërkua unitet politik dhe plan strategjik kombëtar në përfaqësimin e Kosovës jashtë vendit./21Media