Shpërthim në Afganistan, dhjetë të vdekur

Shpërthim në Afganistan, dhjetë të vdekur

Të paktën dhjetë persona kanë gjetur vdekjen, si pasojë e një shpërthimi në një depo municioni dhe eksplozivi në provincën Helmand, në jug të vendit.

Zëdhënësi i guvernatorit të provincës Helmand, Omar Zvak, tha të dielën se ushtarët ishin duke kryer operacionin gjatë të cilit ishin gjetur depo me municion dhe eksploziv, gjë të cilën e konfirmoi edhe zëdhënësi i ushtrisë në Helmand, Rasul Zazi.