“Dhjetëvjetori i Javës së Gruas”

Osmani: Vetëm demokracia gjithëpërfshirëse është e qëndrueshme
Instituti Kombëtar Demokratik nisi konferencën dyditore të “Dhjetëvjetorit të Javës së Gruas”, në të cilën morën pjesë krerë të institucioneve dhe të partive politike në vend. U vlerësua se Kosova qëndron mirë në përkrahjen e grave në vendimmarrje, por që ka shumë punë për të bërë në çështjet e barazisë gjinore. /21Media

Back to top button