Grenell fton Hotin e Vuçiqin në takim më 2 shtator

Grenell fton Hotin e Vuçiqin në takim më 2 shtator

Thaçi: SHBA-të të përkushtuara për paqen dhe stabilitetin në rajon.-Hoti: SHBA ka qenë gjithmonë vendimtare në procesin e shtet ndërtimit të Kosovës.-Krasniqi: Pritet të nënshkruhet marrëveshje

I dërguari special i SHBA-së për dialogun Kosovë Serbi, Richard Grennell, ka ftuar më 2 shtator një takim në Shtëpinë e Bardhë, midis kryeministrit të Kosovës Avdullah Hoti dhe presidentit të Serbisë Aleksandër Vuçiq. Pjesëmarrjen në këtë takim e kanë konfirmuar të dyja palët, ku pritet të diskutohet për çështje ekonomike.(Teksti-Burim ZARIQI,kamera Gyner MUJA)./21Media