Ministri Veliu grumbullon informacionet për rastin e  Karaçevës

Ministri Veliu grumbullon informacionet për rastin e  Karaçevës

Rreth ngjarjes së fundit në Karaçevë, Ministri i Brendshm, Agim Veliu, ka thënë se është duke kompletuar informacionet dhe pastaj do të raportojë para deputetëve në Komisionin për Siguri apo edhe në seancë./21Media