Dialogu: Mospajtime brenda LDK-së dhe AAK-së për transparencë

Haxhiu: Procesi i dialogut nuk është transparent
Bunjaku: Transparenca e LDK-së nuk i mungon
Luzha: Prishja e koalicionit është në dëm të qytetarëve

LDK-ja dhe AAK-ja vazhdojnë të kenë mospajtime në lidhje me rinisjen e dialogut me Serbinë. Derisa në LDK thonë se kryeministri Hoti dhe koordinatori Hyseni janë transparentë për këtë proces, në AAK e pohojnë të kundërtën. Qarqet analitike ndërkaq, vlerësojnë se LDK dhe AAK duhet t’i tejkalojnë mospajtimet rreth kësaj teme për ta shpëtuar koalicionin qeverisës./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button