Dialogu – pengesë në procesin integrues të Kosovës

Progresi në dialogun me Serbinë dhe arritja e marrëveshjes finale me shtetin fqinj do t’i hapte rrugë Kosovës për anëtarësim në organizata ndërkombëtare, përfshirë edhe NATO-n, vlerësojnë njohës të marrëdhënieve ndërkombëtare. Sipas tyre, çdo anëtarësim do të varet nga progresi në bisedimet me Serbinë.(Përgatiti: Donika Osmani Mehmeti,Kamera: Lulzim Fana)/21Media

Back to top button