Para bisedimeve Kosovë-Serbi në Uashington.-Selimi: Kryeministri vendos kush do të jetë pjesë e delegacionit dhe  marrëveshja që synojmë - njohja reciproke në kufijtë ekzistues.- PDK-ja nuk merr pjesë në delegacion e as Vetëvendosje 

Para bisedimeve Kosovë-Serbi në Uashington.-Selimi: Kryeministri vendos kush do të jetë pjesë e delegacionit dhe  marrëveshja që synojmë – njohja reciproke në kufijtë ekzistues.- PDK-ja nuk merr pjesë në delegacion e as Vetëvendosje 

Por me interesim po priten bisedimet Kosovë – Serbi në Uashington më 4 shtator. Ftesën e kryeministrit Avdullah Hoti që partitë të delegojnë nga një përfaqësues të saj në këtë proces të dialogut e pranoi AAK-ja, ndërsa e refuzoi edhe PDK-ja, pas qëndrimit refuzues më parë të Lëvizjes Vetëvendosje./21Media