Reçica: Njihet stazhi i punës për periudhën 1990-1999

Ndryshime në skemat sociale e pensionale

Ministri i Punës dhe i Mirëqenies Sociale, Skender Reçica, deklaroi për RTV 21 se me projektligjin e ri do t’u njihet stazhi i punës të gjithë punonjësve të larguar nga puna me dhunë në periudhën 1990-1999. Do të këtë ndryshime edhe në skemat sociale dhe pensionale. Me ministrin Reçica bisedoi kolegu, Bahtir Cakolli./21Media

Back to top button