Po bëhen përgatitje që mësimi të mbahet në shkolla

Po bëhen përgatitje që mësimi të mbahet në shkolla

Në këto rrethana pandemie çështje me peshë mbetet fillimi i vitit të ri shkollor.

Ende nuk ka vendim përfundimtar të qeverisë, por në komuna dhe ndër prindër të nxënësve qëndrim mbizotërues është kundërshtimi i mësimit online. Po kërkohet që procesi mësimor të fillojë në objektet shkollore./21Media