Dilema: Çfarë po ngjet në Këshillin Shtetëror të Cilësisë?!

Njohës të arsimit e shohin si situatë që dëmton procesin e akreditimit në arsimin e lartë

Vala e dorëheqjeve në Këshillin Shtetëror të Cilësisë ndër njohës të arsimit po vlerësohet si situatë që mund të jetë me pasoja në procesin e akreditimit në universitete dhe kolegje.
Kompletimi i Këshilit Shtetëror të Cilësisë mund të bëhet vetëm pas krijimit të institucioneve të reja të dala nga zgjedhjet e 14 shkurtit.(Teksti-Albulena NUHA, kamera- Sahit TROSHUPA)/21Media

Back to top button