Dilema: E ardhmja e dialogut me Serbinë?!

Dialogu me të ardhme të paqartë, reciprociteti për targa vendos bllokadë të re
Vendosja e masës së reciprocitetit ndaj targave të automjeteve që hyjnë nga Serbia në Kosovë pritet ta stopojë dialogun Kosovë-Serbi, vlerësojnë njohës të procesit të bisedimeve. Sipas Institutit Demokratik të Kosovës, insistimi i Kosovës për ligjshmërinë e reciprocitetit dhe vendosja e kushteve nga pala serbe ka bërë që e ardhmja e procesit të dialogut të jetë e paqartë, përkundër ndërmjetësimit të Bashkimit Evropian./21Media

Back to top button