Dimër i vështirë për energji elektrike

Sa dhe si po bëhen përgatitje për furnizim?
Na pret dimër i vështirë për energji elektrike. Ka drojë se importi i energjisë për shkak të çmimit mund të jetë i papërballueshëm dhe nuk mund të plotësohen kërkesat. Por, sa dhe si po bëhen përgatitje për furnizim gjatë dimrit?/21Media

Back to top button