Pritet miratimi i rregullores së re të Kuvendit

Nuk do të përfshihen sanksionimi i deputetëve dhe konferenca e kryetarëve
Kuvendi i Kosovës pritet të miratojë rregulloren e re. Por, nuk do të përfshihen sanksionimi i deputetëve për mospjesëmarrje në seanca si dhe “Konferenca e kryetarëve”, që u konsiderua si paralele me Kryesinë e Kuvendit./21Media

Back to top button