Banorët kalojnë mbi liqenin e akullt

Banorët kalojnë mbi liqenin e akullt

Temperaturat e ulëta me të cilat po përballet vendi, si dhe rajoni, kanë ndikuar që të ngrihet edhe liqeni i Batllavës, nga i cili me ujë të pijes furnizohet Prishtina dhe qendrat e tjera përreth. Por banorët afër liqenit rrezikojnë jetën e tyre dhe fëmijëve duke kaluar mbi liqenin e akullt. Ditë më parë një punëtor i arsimit mezi shpëtoi nga vdekja kur akulli u thye./21Media