Diskutim për sigurimet shëndetësore dhe skemat sociale

“Sigurimi shëndetësor dhe skema sociale në Kosovë” ishin temë e tryezës së diskutimit, organizuar nga AAK-ja.Sindikata e Arsimit kritikoi Qeverinë për mungesë dialogu./21Media

Back to top button