Merkel tha “të mos injorohen kufijtë evropianë”

Merkel tha “të mos injorohen kufijtë evropianë”

Kancelarja gjermane, Angela Merkel, kryetari i Komisionit Evropian Jean-Claud Juncker dhe kryetari i Këshillit të BE-së Donald Tusk diskutuan të premten, gjatë kongresit të Partisë Popullore Evropiane (EPP) në Maltë për migrimin dhe Brexit.

Merkel ka theksuar se edhe pse liria e lëvizjes është e rëndësishme, është me rëndësi që të mos injorohen kufijtë evropianë, transmeton Fena.