Djali i Oliver Ivanoviqit kërkon drejtësi për vrasjen e babait

Djali i Oliver Ivanoviqit, Nikola Ivanoviq kërkon drejtësi për vrasjen e babait. Ai sot në seancën gjyqësore për rastin e vdekjes së politikanit serb, Oliver Ivanoviqit tha se familja e tij meriton drejtësi. I dëmtuari Ivanoviq, në fjalën e tij hyrëse, tha se i bashkohet ndjekjes penale dhe se paraqet kërkesë pasurore juridike./21Media
Përgatiti: Fitore Ademi
Kronikën mund ta gjeni duke klikuar këtu.

Back to top button