DnV: Përveç LDK-së të gjitha partitë kanë respektuar tavanin e shpenzimeve

Procesi zgjedhor 2019

Zgjedhjet e parakohshme të 6 tetorit janë zhvilluar në frymën demokratike dhe në përputhje me standardet ndërkombëtare, u vlerësua në konferencën e organizuar nga koalicioni “Demokracia në Veprim”. Nga gjithsej 787 aktivitete të monitoruara del se janë shpenzuar rreth 3,6 milionë euro nga partitë politike. Ky raport thekson se përveç LDK-së, të gjitha partitë tjera kanë respektuar tavanin e shpenzimeve për fushatë zgjedhore.(Përgatiti: Donika Osmani, kamerë: Berat Bahtiri)./21Media

Back to top button