Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj sot u shpreh se ka marrë vendim për rishikimin e komplet të teksteve mësimore.

Likaj në emisionin Për Ditë të Mbarë të RTV21 deklaroi se rishikimi i teksteve do të jetë me faza të caktuara, shkaku i mungesës së kapaciteteve.

“Klasën katë dhe nëntë do të kryhet në pjesën e parë, konkursi ka dalë, ndërsa në vazhdimësi do të jenë për çdo 6 muaj nga dy klasë”, tha ndër të tjera Likaj./21Media