Dogana vjet arkëtoi 1.37 miliard euro

1 min read

Kosova importoi mallra në vlerë prej 4.6 miliardë euro

Të hyrat doganore gjatë vitit 2021, ishin 320 milionë euro më shumë se vitin parparpak, bëri të ditur drejtori i Përgjithshëm i Doganës së Kosovës, Agron Llugaliu, i cili po ashtu njoftoi për rritje në eskport dhe import të mallrave./21Media