Dokumente: “Gjenocidi ndaj shqiptarëve të Kosovës…“ (Video)

E promovoi Instituti për të Vërtetën, Drejtësinë dhe Paqen

“Gjenocidi ndaj shqiptarëve të Kosovës dhe ndërhyrja ushtarake humanitare e NATOS-s në vitin 1999” është publikimi që u promovua në Prishtinë nga Instituti për të Vërtetën, Drejtësinë dhe Paqen./21Media

Back to top button