“Don Juan” vjen nesër në Kino Armata

1 min read

Filmi amerikan i vitit 1926 me regji të Alan Crosland, do të jepet në Kino Armata nesër (12 janar), me fillim nga ora 19:00.

Don Juan është filmi i parë i gjatë i cili përdor sistemin e zërit Vitaphone zëri-në-disk, me muzikën dhe efektet e zërit të sinkronizuara, edhe pse nuk ka dialog të folur. Filmi është i inspiruar na poezia epike me të njejtin emër e Lord Bajronit nga viti 1821.

Don Juan ka John Barrymore në rol kryesor, si gruar që puthë duart e femrave. Filmi ka më së shumti puthje në histori të filmit, ku Barrymore puthë Mary Astor dhe Estelle Taylor gjithsej 127 herë./21Media