Donjeta ka nevojë për ndihmë

Donjeta është e diagnositfikuar me tumor në tru dhe ka nevojë për ndihmë financare

Donjeta është një vajzë 13 vjeçare nga Prizreni e cila është e diagnostifikuar me tumor  në kokë. Për sherimin e saj kanë kërkuar ndihmë familjaret të cilët kanë shkruar në faqen tonë, ku kanë dërguar edhe nurmin e xhirollogarisë.

“Dergo sms në numrin 55103, në Vala me tekst “Dona” për ta ndihmuar atë, për të shpëtuar një jetë.

Vlera e një sms është 1Euro, të gjitha të hollat e mbledhura destinohen për shërimin e saj.

Nr. i xhirollogarisë “1502001003888772” në Raiffeisen Bank. sms-i pranohet vetëm nga numrat e valës.

Nr. kontaktues +377 ( 0 ) 44894093.” bëhet e ditur nga njoftimi./ 21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button