Dosja e Dardan Krivaqës me 136 vepra penale! (Video)

Kërkohet që me urgjencë të thirren në përgjegjësi ata që e neglizhuan rastin
Lënia në liri e Dardan Krivaçës, i dyshuar për vrasjen e Marigona Osmanit në Ferizaj, me një të kaluar kriminale prej gjithsej 136 veprave penale, ka alarmuar institucionet e drejtësisë dhe shoqërinë kosovare. Avokatët, Arianit Koci dhe Mahmut Halimi kërkojnë që urgjentisht të merren në përgjegjësi të gjithë ata që e kanë neglizhuar rastin.(Teksti- Fitore Ademi, kamera: Sahit Troshupa)/21Media
 
 

Back to top button