‘Down Syndrome Kosova’ hap ekspozitën “Bota përmes syve të mi”

1 min read

Organizata “Down Syndrome Kosova” ka hapur ekspozitën “Bota përmes syve të mi”.

Fotografitë për këtë ekspozitë janë të realizuara nga anëtarët e shoqatës “Down Syndrome Kosova”, e më pas janë kthyer në punime.

Kjo ekspozitë është mundësuar nga Organizata për Arsim, Kulturë dhe Demokratizim “Plus”, në bashkëpunim me “Down Syndrome Kosova”.

Të gjitha mjetet e grumbulluara shkojnë për zhvillimin e mëtutjeshëm profesional të të rinjve.

Ekspozita shitëse me fotografi të transferuara në dru është mbështetur nga Caritas Kosova në kuadër të projektit “SOCIETIES 2 – Mbështetja për Organizat e Shoqërisë Civile në fuqizimin e shkathtësive teknike, përfshirjen e personave me aftësi të kufizuara dhe standardet e BE-së në Ballkanin Perëndimor”./21Media