Hoxha: Prokuroria ka tentuar të veproj në prapaskenë.-Himaj: Prokuroria një pjesë të përgjimeve e ka vlerësuar si të parëndësishme

Hoxha: Prokuroria ka tentuar të veproj në prapaskenë.-Himaj: Prokuroria një pjesë të përgjimeve e ka vlerësuar si të parëndësishme

Grupi për Studime Juridike dhe Politike në një konferencë për media me temën “Si dështuan institucionet në trajtimin e rastit “Pronto” – Një reflektim mbi procesin në tërësi”, trajtimin e këtij rasti e vlerësuan si dështim të sistemit të drejtësisë, pasi sipas tyre,  procesi gjyqësor ka shkuar me shumë shkelje ligjore dhe procedurale.(Teksti-Albulena NUHA, kamera-Orhan Bylykbash)./21Media