Drilon Gashi: Kosova në Bruksel dëshmoi se është e gatshme për bisedime

Takimi në Bruksel sot nuk arriti të përafrojë qëndrimet ndërmjet palëve, pavarësisht përpjekjeve të ndërmjetësve ndërkombëtarë. Bisedimet ndërmjet Kosovës dhe Serbisë po hyjnë në një fazë të vështirë dhe me shumë paqartësi. Është e paqartë se cfarë do të ndodh në ditët e ardhshme dhe cfarë do të ndodh me masën e recipocitetit. Si shihet dita e sotme në Bruksel nga analisti i politikave, Drilon Gashi. /21Media

Back to top button