D u a ! Të duam🥰

1 min read


Komuna e Prishtinës dhe Fondacionit SunnyHill me marrëveshje bashkëpunimi

Pak orë para se të fillojë festivali më i madh në rajon, “SunnyHill” Dua Lipa tha se mezi po pret të paraqitet para publikut në Prishtinë.(E pergaditi-Abaz Krasniqi)/21Media