Ushqimet që duhet të hani për të pasur lëkurë më të mirë dhe më të shëndetshme

Lëkura ka shumë funksione. Na mbron nga mikrobet, ruan ekuilibrin e ujit dhe zvogëlon efektet e ekspozimit ndaj dritës UV. Pra, kujdesi ndaj lëkurës është thelbësor.

Një dietë e ekuilibruar mirë këshillohet gjithmonë, por disa nga këto ushqime mund të përfshihen për të ndihmuar në arritjen e atyre qëllimeve të lëkurës që të gjithë kërkojmë.

Më poshtë, ju sjellim një listë të ushqimeve, të përpiluar nga Bright Side, që mund të përmirësojnë lëkurën tuaj kur përfshihen në dietën tuaj./21Media

Kungulli

12 ushqimet që duhet të hani për të pasur një lëkurë më të mirë dhe më të shëndetshme

Peshku i yndyrshëm

12 ushqimet që duhet të hani për të pasur një lëkurë më të mirë dhe më të shëndetshme

Arra

12 ushqimet që duhet të hani për të pasur një lëkurë më të mirë dhe më të shëndetshme

Brokoli

12 ushqimet që duhet të hani për të pasur një lëkurë më të mirë dhe më të shëndetshme

Lulelakra

12 ushqimet që duhet të hani për të pasur një lëkurë më të mirë dhe më të shëndetshme

Artikuj të ngjashëm

Back to top button