Osmani: Është obligim i shumicës parlamentare të sigurojë 61 deputetët e vet.-Abrashi: Daljen nga kjo situatë e ofrojnë vetëm zgjedhjet.-Manaj: Nuk është mirë që të bojkotohen votimet

Osmani: Është obligim i shumicës parlamentare të sigurojë 61 deputetët e vet.-Abrashi: Daljen nga kjo situatë e ofrojnë vetëm zgjedhjet.-Manaj: Nuk është mirë që të bojkotohen votimet

Fjalia më e shpeshtë që po përdorë tash sa kohë  kryeparlamentarja, Vjosa Osmani, është se në mungesë të kuorumit kjo pikë do të përsëritet seancën e radhës”. Kjo pasi mungesa e kuorumit në procesin e votimit është duke e përcjellë edhe legjislaturën e shtatë të Kuvendit të Kosovës, e cila nuk po mundet të sigurojë as votat minimale të shumicës së thjeshtë për të kaluar projektligje sikurse është “rimëkëmbja ekonomike”, nismat tjera ligjore dhe rezolutat./21Media