Në ditën e tyre, të rinjtë kërkojnë të lihen anash inatet politike

Në ditën e tyre, të rinjtë kërkojnë të lihen anash inatet politike

Në kuadër të aktiviteteve për ditën e rinisë, ministrja e Kulturës e Rinisë dhe sportit dhe ministri i Shëndetësisë dolën në shesh, ku bashkë me përfaqësues të shoqërisë civile kanë shpërndarë maska. Të rinjtë me këtë rast kërkuan më pak inate politike, ndërsa ministrat premtuan mbështetjen e tyre./21Media