Debate të nxehta gjatë punimeve të këtij Komisioni

Debate të nxehta gjatë punimeve të këtij Komisioni

Komisioni Hetimor Parlamentar për procesin e privatizimit në Kosovë, miratoi listën e dëshmitarëve, e cila përfshinë një gamë të gjerë zyrtarësh me ish funksione publike dhe private që ndërlidhen me procein e privatizimit./21Media